Cuadriculado de carne y papa

Cuadriculado de carne y papa

Hello everybody, it is John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Cuadriculado de carne y papa. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Cuadriculado de carne y papa is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It is enjoyed by millions every day. They are fine and they look fantastic. Cuadriculado de carne y papa is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Cuadriculado de carne y papa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Cuadriculado de carne y papa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Cuadriculado de carne y papa is Depende. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Cuadriculado de carne y papa estimated approx 1 hora.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can cook Cuadriculado de carne y papa using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you cook that.

Se me ocurrió viendo un video

Ingredients and spices that need to be Take to make Cuadriculado de carne y papa:

  1. 8 papas de tamaño mediano
  2. 500 gramos carne molida de res
  3. 1 pimentón verde cortado en cubitos
  4. 1 cebolla cortada finamente en cubitos
  5. 1 rollito de perejil cortado finamente
  6. al gusto Paprika, sal, pimienta y orégano
  7. 80 gramos harina común
  8. 80 gramos mantequilla
  9. 1 litro leche
  10. 1/2 cucharadita nuez moscada
  11. 500 gramos queso mozzarella

Instructions to make to make Cuadriculado de carne y papa

  1. Tomar las papas y hervirlas con sal tomando en cuenta que no deben cocinarse de más ya que vamos a cortarlas en rodajas gruesas y terminaran de cocerse al horno
  2. Una vez que las papas estén semi cocidas las retiramos del fuego y al enfriarse las cortamos en rodajas de máximo 1 cm de grosor y reservamos
  3. En una bowl mezclamos la cebolla, el pimentón y la carne molida junto a los demás ingredientes como la paprika, la pimienta, sal y demás ingredientes y procedemos a hacer bolitas del tamaño de una albóndiga mediana y reservamos, se puede agregar algún licor si se desea, yo agregue 2 onzas de tequila reposado
  4. Preparamos la salsa bechamel de la siguiente forma:  En una cazuela alta y a fuego suave, ponemos la mantequilla y esperamos que se derrita, Cuando se haya calentado un poco, añadimos la harina. Como ves, es la misma cantidad de harina que de grasa. Mezclamos para que se oxigene la salsa y quede mejor integrada, y dejamos tostar 3 minutos, para que la harina pierda el sabor a crudo. Calentamos la leche y poco a poco la vamos agregando caliente a la mezcla de mantequilla y harina que tenemos
  5. Sin dejar de mover la leche con la mezcla de harina y mantequilla que tenemos la vamos añadiendo de poco en poco hasta añadir toda la leche, luego rectificamos con sal, pimienta y nuez moscada. Dejamos cocinar 10 minutos más y separamos
  6. Colocar aros de papa al fondo de un recipiente refractario hasta obtener una superficie donde trabajar, además de cubrir los lados del mismo igualmente con las rodajas de papa.
  7. Añadir una a una las bolitas de carne previamente separadas y rodearlas por los 4 lados con nuevas rodajas de papa hasta tenerlas todas como se ve en la imagen
  8. Una vez que el enrejado está listo cubrir toda la preparación con la salsa bechamel y luego agregar por encima el queso mozzarella o cualquier otro queso que se derrita
  9. Precalentar el horno a 180°C y hornear por espacio de 30 minutos o hasta que la carne y la papa estén cocidas
  10. Listo, a degustar

As your experience and also confidence grows, you will certainly locate that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a dish that utilizes fewer or even more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make basic modifications to attain this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to fundamental cooking abilities for beginners you do not require to discover them yet only if you master some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your innovative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this special food Steps to Make Super Quick Homemade Cuadriculado de carne y papa. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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