Sopa de invierno
Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Sopa de invierno. One of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Sopa de invierno is one of the most favored of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes delicious. Sopa de invierno is something which I've loved my entire life. They're nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Sopa de invierno, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sopa de invierno delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Sopa de invierno is 12 tazones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Sopa de invierno using 18 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.
Esta receta es derivada de una parecida solo en algunos ingredientes que es la minestrone. La razon de llamarla de invierno es porque es hipercalorica. Acá en donde vivo las temperaturas de invierno no son realmente bajas, pero he visto que en otras latitudes donde si es así se acostumbra comer una sopa pesada como esta.
Muy sencilla, muy rica y muy pesada. Esta sopa por si misma es ya una comida completa. A mi familia le encanta, y aunque haga calor, es de un sabor muy rico.
Para los novatos en la cocina o para alimentar bien a muchas personas. Es una receta excepcional.
Ingredients and spices that need to be Make ready to make Sopa de invierno:
- 500 gramos salchicha viena
- 200 gramos jamón de pierna
- 300 gramos tocino ahumado en lajas
- 500 gramos carne molida de res
- 500 gramos pasta corta como codito, plumita o pipirin, etc
- 4 zanahorias medianas
- 4 calabacines grandes picados en pequeño
- 500 gramos jitomate picado
- 250 mililitros puré de tomate
- 2 ramas apio picadas
- 1 cebolla muy grande picada
- 1/2 cabeza ajo picado
- 4 cucharadas salsa catsup
- 1 cucharada mostaza americana
- 1 ramito perejil picado
- 20 gramos mantequilla
- al gusto Sal y pimienta
- 4 litros agua
Instructions to make to make Sopa de invierno
- En una olla de al menos 10 litros, de preferencia alta, sofría con poco aceite la zanahoria, ajo, cebolla y apio hasta que transparente y se comience a pegar la verdura al dorar.
- Añada las salchichas picadas en diagonal (o en pequeño) y dorelas.
- Añada el tocino picado en pequeño junto con la mantequilla y dorelo. Soltara mucha grasa. Eso queremos. La grasa transmite los sabores y olores.
- Añada la carne de res y dorela uniformemente.
- Añada el jamón picado pequeño o en tiritas y dorelo.
- Medio lucúe el jitomate y añada a la olla. Espere a que suelte su jugo e incorpore uniformemente.
- Añada la catsup, el puré de tomate y la mostaza e incorpore bien.
- Añada el perejil picado finamente junto con la calabaza y deje que de un hervor más.
- Añada el agua y deje que rompa hervor incorporando y raspando de cuando en cuando el fondo. Eso agrega aún más sabor.
- Añada la pasta y mezcle uniformemente. Cocine a fuego medio mezclando de cuando en cuando y raspando el fondo para evitar que la pasta se pegue. Dependiendo de la marca, puede ir desde 15 minutos a 30 minutos para que este bien cocida.
- Cuando haya cocido la pasta, rectifique el sabor con sal y pimienta. Apague el fuego y sirva de inmediato.
- La sopa, a pesar del nombre, no debe de tener muchísimo caldo. Es una sopa contundente, no ligera y muy aguada
- Puede acompañar de queso doble crema desmoronado y crema entera.
As your experience and also confidence grows, you will find that you have extra all-natural control over your diet and adapt your diet plan to your individual tastes in time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little bit essentially hot, you can make straightforward modifications to accomplish this goal. In other words, begin making your dishes on time. As for fundamental cooking abilities for novices you don't need to discover them however only if you master some straightforward cooking techniques.
This isn't a full overview to fast as well as very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing way too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Quick Sopa de invierno. Thanks so much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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