Arroz teriyaki

Arroz teriyaki

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Arroz teriyaki. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz teriyaki is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It is enjoyed by millions daily. It's simple, it's fast, it tastes yummy. They are nice and they look wonderful. Arroz teriyaki is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Arroz teriyaki, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz teriyaki delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz teriyaki is 4 raciones.. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz teriyaki estimated approx 2 horas.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Arroz teriyaki using 19 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Arroz teriyaki:

  1. 350 g arroz para sushi
  2. 350 ml agua
  3. 50 ml aceite vegetal
  4. 2 ml aceite de ajonjolí
  5. 60 g molida de res
  6. 80 g pechuga de pollo en cubos
  7. 1 pza huevo
  8. 1 pza cebolla de cambray
  9. 50 g calabaza
  10. 50 g zanahoria
  11. 20 ml salsa de soya
  12. al gusto sal
  13. al gusto pimienta
  14. Utensilios
  15. 1 olla mediana con tapa
  16. c/n aluminio
  17. 1 tabla para picar
  18. 1 cuchillo
  19. 1 sartén

Steps to make to make Arroz teriyaki

  1. Enjuagar el arroz 3 veces.
  2. Agregar el agua a la olla y después el arroz. Envolver la parte de arriba de la olla con papel aluminio, posteriormente pon la tapa y algo pesado arriba.
  3. Dejar cocinar a fuego alto, una vez comience a hervir, sacando gotas de agua o vapor, bajar la intensidad del fuego a flama baja y dejarlo por 10 minutos.
    Guardar para su uso posterior.
  4. Cortar en brunoise fina zanahoria y cabeza de la cebolla de cambray, en triángulos la calabaza y en cubos el pollo. Poner todos estos insumos en recipientes separados.
  5. En un bowl o tazón se batirá un huevo y en un sartén se cocinará desmoronandolo. Una vez esté bien cocido se pondrá en un bowl grande, en donde se iran agregando los demás ingredientes.
  6. Se agregará más aceite de ajonjolí y se pondrá a sofreír la cebolla, una vez esté transparente se agregará la zanahoria; esta tomará un color más claro y por último se agrega la calabaza; posteriormente, ya que todo este en su punto de cocción se pasa al bowl en donde se encuentra el huevo.
  7. En el mismo sartén vamos a agregar más aceite de ajonjolí y pondremos a sofreír la carne molida; hasta que esta tome color y esté bien cocida, la podremos agregar al bowl con los demás ingredientes.
  8. Por último vamos a cocer el pollo en cubos igualmente que con la carne molida, debe tomar una textura y color adecuado, para posteriormente pasarlo al bowl.
  9. Vamos a revolver todos los ingredientes que se tienen en el bowl.
  10. Posteriormente se destapara el arroz y se pondrá en un plato extendido para poder desbaratar los grumos que se formen.
  11. En un sartén amplio, se pondrá aceite de ajonjolí, se dejará calentar y después se agregará el arroz, sin mover mucho se van a desbaratar de nueva cuenta los grumos que se formen.
    Posteriormente se agregarán la mezcla que se tiene en el bowl al arroz, revolviendo uniformemente.
  12. Evitar mover mucho el arroz.

    Por último se va a agregar la salsa de soya y se va a sazonar con sal y pimienta al gusto. Dejar que se cocine un poco más y retirar del fuego.
  13. Se debe de servir en un plato extendido y se puede decorar con cebollín.
    Finalmente se puede degustar.

As your experience as well as confidence grows, you will certainly find that you have extra natural control over your diet regimen and adjust your diet to your individual preferences over time. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a little bit more or less hot, you can make straightforward changes to achieve this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you do not need to learn them yet just if you grasp some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete guide to fast as well as simple lunch dishes yet its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this exceptional food How to Make Super Quick Homemade Arroz teriyaki. Thank you very much for your time. I'm confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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