Quiche de carne picada y chorizo
Hey everyone, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to make a special dish, Quiche de carne picada y chorizo. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Quiche de carne picada y chorizo is one of the most favored of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions every day. Quiche de carne picada y chorizo is something which I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Quiche de carne picada y chorizo, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Quiche de carne picada y chorizo delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Quiche de carne picada y chorizo is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Quiche de carne picada y chorizo estimated approx 1 hora y 30 min.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Quiche de carne picada y chorizo using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.
Una quiche inventada sin queso, ni nata, ni leche. Solamente el huevo. Omito esos ingredientes porque nunca me ha gustado su sabor.
Queda muy buena y jugosa, eso sí, hay que preparar bien el estómago porque no veas cómo llena!
Si tenéis una digestión pesada por esta quiche, una Coca-Cola de vez en cuando no te va a hacer daño.
A esto se le llama: receta de confinamiento jajaja
Ingredients and spices that need to be Take to make Quiche de carne picada y chorizo:
- 250 g. Carne Picada de Ternera
- 1 Cebolla grande
- 1/2 Pimiento rojo
- 4 Cucharadas Salsa de Tomate
- Unas rodajas de chorizo
- 1 Diente Ajo
- 3 Huevos
- 1 Vaso Vino Blanco
- 1 Base de Pasta Quebrada (Brisa)
- Pimienta Negra
- Aceite de Oliva Virgen Extra
- Sal
Instructions to make to make Quiche de carne picada y chorizo
- Empezaremos pelando, lavando y cortando la cebolla. La capa más externa, mejor deshecharla, sobre todo porque muchas salen feas. La cortamos picadita fina. Después, lavamos y retiramos las pepitas del pimiento morrón, y lo cortamos en daditos no muy grandes.
- En una sartén ponemos un chorrito de aceite de oliva virgen extra y ponemos la cebolla. Damos un par de vueltas y cuando empieza a transparentar, echamos el pimiento morrón y un poquito de sal. En este caso, la sal nos ayuda a que las verduras suelten agua y a que se pochen.
- Cuando van cambiando de color, ponemos el chorizo cortado a daditos y, cuando vemos que va soltando su juguillo, echamos la carne y, con ayuda de la cuchara de madera vamos a ir desmenuzándola e integrándola poco a poco. Salpimentamos, y removemos bien. A posteriori, y cuando la carne cambie de color en su totalidad, pondremos el tomate frito. Digo cuatro cucharadas para hacer una aproximación pero es un poco a gusto de cada uno. Removemos para mezclar bien.
- Cuando el tomate ya se va calentando, pondremos un vaso de vino blanco al guiso, removemos y subimos un poco el fuego. Cuando vemos que hierve, lo bajamos y que vaya reduciendo poco a poco. Removemos de vez en cuando.
- Mientras el vino reduce, preparamos en una besuguera o fuente para horno la masa quebrada. La ponemos encima, que cubra la fuente y, con ayuda de un tenedor, la perforaremos para que no se nos hinche durante el horneado. Mientras, calentamos el horno con calor arriba y abajo, a 180 o 200ºC.
- Una vez que la carne ya está, apagamos el fuego. Batimos en un bol y con ayuda de un tenedor o varillas los tres huevos.
- Disponemos el guiso en su totalidad encima de la masa. Lo distribuimos bien, que quede uniforme, con ayuda de la cuchara de madera. A continuación, ponemos los huevos batidos por encima y lo ponemos en el horno, que ya estará precalentado a 180 o 200ºC. Tenemos que ver que el huevo se va cuajando y que la masa va adquiriendo un color doradito.
- Cuando vemos que el huevo se ha cuajado y la masa va dorando, vamos a cambiar de función, y le vamos a dar un toque de gratinador o grill, durante 3 o 4 minutos. Y ya lo tendremos.
As your experience and also confidence grows, you will discover that you have much more natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your individual preferences gradually. Whether you wish to serve a dish that utilizes fewer or more components or is a little basically spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes on time. When it comes to fundamental cooking skills for beginners you don't require to discover them yet only if you understand some easy food preparation methods.
This isn't a total overview to quick as well as very easy lunch dishes however its good food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare delicious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Super Quick Homemade Quiche de carne picada y chorizo. Thank you very much for your time. I'm confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment