Arroz con repollo y carne picada

Arroz con repollo y carne picada

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Arroz con repollo y carne picada. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Arroz con repollo y carne picada is one of the most favored of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Arroz con repollo y carne picada is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Arroz con repollo y carne picada, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arroz con repollo y carne picada delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Arroz con repollo y carne picada is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Arroz con repollo y carne picada estimated approx 30-40 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Arroz con repollo y carne picada using 12 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

Esta receta la descubrí gracias a la compañera Celia Anamaria. Le he hecho unos pequeños añadidos y ha quedado genial. Me ha sorprendido porque nunca había comido repollo guisado, pero esta estupendo, os la recomiendo.

Ingredients and spices that need to be Take to make Arroz con repollo y carne picada:

  1. 1/4 repollo
  2. 150 gr carne picada
  3. 1 cebolla
  4. 1 diente ajo
  5. 1 poco coliflor
  6. 1/4 pimiento rojo
  7. 3 champiñones
  8. 1 taza arroz
  9. 1 cuchara café de bovril
  10. 1 cucharada sopera azúcar
  11. sal
  12. aceite

Instructions to make to make Arroz con repollo y carne picada

  1. En una sartén grande freímos la cebolla, el pimiento y la coliflor, todo bien picadito con media cucharada de sal y media de azúcar.
  2. Mientras se fríe en otra sartén freímos el repollo con media cuchara de sal y media de azúcar, hasta que cambie el color y este un poco transparente. Volteamos constantemente para que no se queme.
  3. Cuando la cebolla este transparente añadimos la zanahoria (rayada con la opción gruesa del rayador), sofreímos un par de minutos y añadimos el champiñón bien pocadito y la carne picada.
  4. Cuando la carne picada este hecha, añadimos el repollo que estábamos haciendo en la otra sartén y reservamos.
  5. Mientras vamos a cocer el arroz, lo haremos primero cubriendo el fondo de la olla con un poco de aceite, la sal y el diente de ajo entero, cuando este caliente añadimos el arroz y en 1-2 minutos cuando este transparente añadimos 2-3 tazas de agua y dejamos cocer hasta que este casi hecho.
  6. Mientras se cuece el arroz añadiremos a la mezcla del repollo y la carne picada un vaso de agua caliente mezclada con una cucharita de café de bovril o una pastilla de caldo concentrado de carne en su defecto y dejamos a fuego medio. Vigilamos por si tenemos que bajar un poco el fuego para que el caldo no se evapore del todo.
  7. Cuando el arroz este casi hecho. Que este un poco durito pero que veamos que apenas le quedan 2-3 minutos para terminar de hacerse, retiramos del fuego y ponemos en un escurridor, después lo lavaremos con agua fría para retirar el almidón y parar la coocion. Inmediatente lo añadimos a la mezcla del repollo que aún tendrá un poco de caldo, le bajamos el fuego al mínimo, tapamos y dejamos que el arroz se termine de hacer en esta mezcla y coja el sabor del caldo de carne, esto llevara 3-5 minutos.
  8. Y listo!! Qué aproveche!!

As your experience and confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet plan to your personal preferences gradually. Whether you want to offer a dish that uses less or more active ingredients or is a bit essentially zesty, you can make simple adjustments to attain this objective. Simply put, begin making your recipes on time. When it comes to basic cooking skills for newbies you don't require to learn them but only if you understand some basic cooking methods.

This isn't a total overview to fast and easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your family without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Steps to Make Award-winning Arroz con repollo y carne picada. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de berenjena y soja con salsa de curry

Lasaña de carne

Tacos al pastor