Arrollado de carne picada con papas y perejil
Hey everyone, it is John, welcome to my recipe site. Today, we're going to make a special dish, Arrollado de carne picada con papas y perejil. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Arrollado de carne picada con papas y perejil is one of the most well liked of recent trending foods in the world. It is appreciated by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes yummy. Arrollado de carne picada con papas y perejil is something that I've loved my whole life. They are nice and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Arrollado de carne picada con papas y perejil, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Arrollado de carne picada con papas y perejil delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Arrollado de carne picada con papas y perejil is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Arrollado de carne picada con papas y perejil using 16 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.
#mirecetario Es una receta clásica de las fiestas de fin de año. En este caso más ecnomica por la carne utilizada pero con un resultado similar y delicioso. Se puede servir tanto frío como caliente.Anímate a probar esta opción para una cena diferente.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Arrollado de carne picada con papas y perejil:
- Preparación de la carne:
- 600 G carne picada
- 200 G verduras salteadas cebolla morrón y ajo
- 50 gramos harina común
- 100 gramos pan rallado
- Sal y especias a gusto
- 5 huevos duros
- 1 zanahoria hervida
- Relleno del arrollado
- 1/2 morrón rojo hervido
- 200 gramos jamón
- 200 G queso cremoso o barra
- Papas con perejil
- 600 gr papas
- 2 cucharadas perejil seco o fresco
- Mayonesa a gusto
Instructions to make to make Arrollado de carne picada con papas y perejil
- Como primer paso colocar en un bol la carne picada junto con la sal a gusto el sofrito de la cebolla el morrón y el ajo la harina y el pan rallado amasar todo hasta unir.
- Extender un papel film doble de un largo aproximado de 60 cm con el ancho que deseemos extender ahora la mezcla de la carne con todos los ingredientes mencionados anteriormente debe quedar de aproximadamente 2 cm de espesor para que nada del relleno se salga.
- A continuación colocar la paleta, el queso, las verduras y los huevos en el centro acomodando sólo en una fila los huevos y el resto de los vegetales sobre la carne menos en los bordes.
- Comenzar a enrollar presionando la carne sobre los huevos formando un cilindro enrollar hasta el final y envolver sobre el mismo Film y dar dos o tres vueltas más con más papel film atar las puntas para que no se escalonada en la cocción llevar a la a la heladera un mínimo de 2 horas antes de cocinar.
- Para la cocción colocar en una asadera con agua y llevar a horno. A 190° mínimo una hora si es muy grueso dos horas será suficiente. Si su tamaño es más pequeño se puede hervir en una olla por una hora y media. luego de la cocción esperar alrededor de 15 minutos antes de cortar.
- Pelar y lavar Las papas. Cortar en cubos bien pequños y poner a cocinar en agua hirviendo por unos minutos. Escurrir y mezclar con la mayonesa y la sal, rocialarle el perejil.
- Servir una rebanada de arrollado y unas cucharadas de papas y a disfrutar!
As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more all-natural control over your diet plan and adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy adjustments to attain this objective. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't need to discover them however only if you master some straightforward food preparation methods.
This isn't a full guide to fast and very easy lunch dishes but its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Make Homemade Arrollado de carne picada con papas y perejil. Thanks so much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment