Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico

Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico

Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico is one of the most well liked of current trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes yummy. They're fine and they look fantastic. Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico estimated approx 30 minutos.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook it.

Me encantan los piononos... Esta receta la aprendí de mi abuelita (Esta receta es con los plátanos, los que son grandes y que mayormente tienen manchas y que esten maduros)

Se las brindo a ustedes con mucho cariño!!!!!

Ingredients and spices that need to be Take to make Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico:

  1. 3-4 plátanos maduros
  2. 2 libras carne molida de res
  3. 1 taza queso cheddar rallado
  4. Adobo
  5. 1 sobresito sazón con achiote (o lo que utilices para dar color, pero solo un poco)
  6. a gusto Sal
  7. 1 cda (15ml. ) sofrito
  8. 1 cdts (5ml. ) ajo molido
  9. 1/2 taza salsa de tomate
  10. Aceite
  11. 2 cdas agua (30ml. )
  12. 2-3 huevos

Steps to make to make Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico

  1. Adobas la carne con el adobo, luego en un sartén, olla o cazo a fuego lento pones 1 cucharada (15ml.) de aceite, añades el sofrito y el ajo. Luego la salsa de tomate y el sazón o su equivalente mezclas y echas la carne y le añades el agua, revuelves bien.. pones el fuego medio y dejas que comience a soltar liquido la carne y que hierva un poco, revuelves y pruebas y tu decides si necesitas la sal... de necesitarla, pues la añades al gusto. La dejas cocinar a fuego lento hasta que se cocine completamente.
  2. En una saten aparte añades aceite... pelas los platanos, los rebanas a lo largo y cuando el aceite este caliente los pones a freir y dejas que se doren por ambos lados pero no demasiado.. Una vez ya frito los sacamos a escurrir para que boten el exceso de aceite y los dejamos enfriar un poco...luego de eso ya la carne debe de estar cocinada..
  3. Enrrollar los plátanos formando un círculo y dejando un hueco en el centro, sujetar con palillos de entremeses (o palillos de dientes)... los colocas en una bandeja y los vas rellenando con la carne.. bates los huevos y se los viertes por encima (un poco a cada uno).
  4. Le añades el queso encima (un poco a cada uno) con el horno pre calentado a 350ºF los vas a poner por aproximadamente 10-15 minutos o hasta que el huevo este cocinado.

As your experience and also self-confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet plan and also adjust your diet to your personal tastes in time. Whether you intend to offer a recipe that makes use of fewer or even more ingredients or is a little more or less zesty, you can make simple adjustments to attain this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic cooking skills for newbies you do not need to learn them yet only if you master some easy food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch recipes but its good food for thought. Ideally this will certainly obtain your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Speedy Piononos de plátanos como los hacemos en Puerto Rico. Thanks so much for reading. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Pastel de carne con verduras

Pasticho venezolano (Lasagna)

Carne molida con papas en salsa verde